På upptäcksfärd i #blogg100

En rolig ”sekundärvinst” med #blogg100 utmaningen är alla spännande bloggare man upptäcker i t ex facebookgruppen med #blogg100 inlägg och på Twitter. Många skulle jag aldrig ha haft tanken att notera annars. Det är lätt att man  håller sig till sin egen nisch. Jag tänker framöver ägna ett blogginlägg i veckan att skriva om tre intressanta bloggare och inlägg jag lagt särskilt lagt märke till under veckan.

Första bloggaren att uppmärksamma blir fadern till hela idéen till #blogg100 utmaningen, Fredrik Wass, som i år bloggar på företagsbloggen Intellecta Corporate. Bland annat har Fredrik skrivit en intressant guide om nyhetsbevakning och ett inlägg om hur stora datamängder, Big data, kan användas för att förutspå bränder.

Den andra bloggaren är Anna-Karin som har företaget Ärligt talat och som skrivit ett tänkvärt inlägg om Berit Åhs härskarteknikerna utifrån händelse där en föreläsare osynliggjordes av en kaffedrickande man.

Den tredje och sista bloggaren är Johanna Svenningsson som låtit sin födelsedag (dagen före min:-) ) ge namn åt sin blogg. Det inlägg jag fastnade för var hennes relation till ovissheten, som hon avskyr,  utom i skrivandet.

Detta är inlägg nr 9

Annonser

6 comments

  1. Det är verkligen skoj att slumpmässigt gå in på olika bloggar och inspireras. Otrolig berättarlust och energi hos många!:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s